wie is sabine

over mij

Ik ben Sabine Gadellaa - van Loon en sinds 2010 heb ik mijn eigen bedrijf als grafisch ontwerper. Mijn expertise ligt vooral bij het redactionele ontwerp (editorial design). Dit houdt in dat ik gespecialiseerd ben in het vormgeven van producten met een complexe informatiestructuur zoals boeken, brochures en magazines.

Ik werk in opdracht voor particulieren of op freelance-basis voor bedrijven, vanuit huis of op locatie. Ik werk snel en efficiënt, denk met je mee en ik heb geen moeite me te voegen in een bestaande (huis)stijl of de opmaakstijl van een andere ontwerper.

Ik heb gestudeerd aan de school voor Journalistiek in Utrecht en ben afgestudeerd als Redactioneel Ontwerper. Voordat ik voor mezelf begon heb ik 9 jaar ervaring opgedaan in dienst bij KrisKras Design, Miller Media, Brabants Dagblad en Dagblad de Gelderlander.

In woon in Amersfoort, samen met Jeroen en ben ik naast zelfstandig ondernemer ook trotse mama van Bas (6) en Pim (3).

Je mag alles aan me vragen -> info@sabineontwerpt.nl

 

Naast een eigen ontwerpbureau heb ik in het voorjaar van 2017 mijn hobby weer opgepakt: tekenen! Samen met grafisch ontwerper Myra van Laer (die ook graag tekent en schildert en zelfstandig ondernemer is) heb ik een 2e bedrijf opgericht. Donkey-Business is een Pop-up Gallery en een webshop. Hier verkoop ik naast mijn eigen tekeningen ook schilderijen en tekeningen van andere kunstenaars. We staan op markten of organiseren zelf een galerie. Neem maar eens een kijkje op Donkey-Business.nl

 

sabine van loon grafisch ontwerp, Amersfoort | info@sabineontwerpt.nl | www.sabineontwerpt.nl

© Copyright. All Rights Reserved.