over mij

over mij

Ik ben Sabine Gadellaa - van Loon en sinds 2010 heb ik mijn eigen bedrijf als grafisch ontwerper. Mijn expertise ligt vooral bij het redactionele ontwerp (editorial design). Dit houdt in dat ik gespecialiseerd ben in het vormgeven van producten met een complexe informatiestructuur zoals boeken, brochures en magazines.

 

Ik werk in opdracht voor particulieren of op freelance-basis voor bedrijven, vanuit huis of op locatie. Ik werk snel en efficiënt, denk met je mee en ik heb geen moeite me te voegen in een bestaande (huis)stijl of de opmaakstijl van een andere ontwerper.

 

Ik heb gestudeerd aan de school voor Journalistiek in Utrecht en ben afgestudeerd als Redactioneel Ontwerper. Voordat ik voor mezelf begon heb ik 9 jaar ervaring opgedaan in dienst bij KrisKras Design, Miller Media, Brabants Dagblad en Dagblad de Gelderlander.

 

In woon in Amersfoort met mijn man en samen zijn wij trotse ouders van 2 jongens.

 

Je mag alles aan me vragen -> info@sabineontwerpt.nl


Naast een eigen ontwerpbureau heb ik in het voorjaar van 2017 mijn hobby weer opgepakt: tekenen! Ik reproduceer mijn eigen werk en dat van anderen op mijn eigen kunstdrukprinter. Hiermee kan ik fine art giclées* maken van originele kunstwerken, die niet van echt te onderscheiden zijn. Neem een kijkje bij mijn tekeningen in mijn online galerie of mail me als je interesse hebt in kwaliteitsprints van je eigen werk.